Seiwakai Karate Academy 'Kamacho-Do Balen' ... blijvend op zoek naar de ultieme perfectie ... iedere training opnieuw ... en dat al sedert februari 1998 toen de karateschool werd opgericht in het schooltje van Balen-Hulsen door Paul Penasse Renshi Shihan.

Onze karateschool is de hoofd-dojo van de Belgische Goju Ryu Karate Associatie, een sinds 2017 erkende leerschool binnen de Vlaamse Karate Federatie, onder rechtstreeks toezicht van Sport Vlaanderen.

 

Dat onze Karate Academy geen éénmansmachine is mag wel duidelijk zijn. Als je een sportschool hebt met zoveel leden kan en mag zo'n instituut niet hangen of vallen door één persoon. Daarvoor heb je op ieder niveau een groep gemotiveerde mensen nodig met de juiste spirit en bekwaamheid. Juist op die prachtige groep van medewerkers kunnen wij in Balen al jaren beroep doen. 

Intussen spreken we al over 22 jaar later ... anno 2020 dus. 
Onze sportschool is door de inzet van jullie allemaal blijven groeien tot een monument in Balen, Vlaanderen en gans België. 
We werden meermaals bekroond tot Sportclub van het jaar. Ook wat de sportieve uitslagen betreft kunnen we mooie referenties neerleggen. 
Evenwel blijft deelname aan wedstrijden een puur persoonlijke keuze en zeker geen verplichting.

 

Kamacho-Do Karateschool Balen is ook de Honbu dojo (hoofd-dojo) van JKF Goju-Kai Belgium (B.G.K.A.). Deze groep telt momenteel reeds meer dan 450 leden en komt regelmatig samen om iedereen binnen de groep de kans te geven om het Goju Ryu Karate te beleven volgens de technische normen van de Japanse Karate Federatie, afdeling Goju Ryu. 


Waarop of waarom nog wachten ? Iedere dag dat je wacht om te komen kennismaken is een dag gemist van de unieke sfeer binnen onze groep, en dit voor alle leeftijden !

 

Tot snel,
 

Paul Penasse Renshi Shihan, JKF Gojukai Japan and Seiwakai Goju Ryu Japan Certificated Renshi (Senior Expert Teacher)

- 6th Dan JKF Seiwakai Goju Ryu Karate-Do 
- Member of the Shihan Kai, Seiwakai Goju Ryu Japan 
- Belgian J.K.F. Goju Kai President & Chief Instructor
- Belgian JKF Seiwakai Goju Ryu President & Chief Instructor
- Founder of B.G.K.A. (Belgian JKF Goju Ryu Karate Association) 
- Founder of Seiwakai Karate Academy "Meerhout" 
- Founder of Seiwakai Karate Academy "Kamacho-Do Balen"

penasse.png
OPENING HOURS

Woensdag : 18.00 - 20.30

Vrijdag : 19.00 - 21.00
Zaterdag : 16.00 - 18.30

ADDRESS

Sporthal 'Bleukens'

Hoolsterberg 36
2490 BALEN

FIND US